Personlig Träning!

Öka motivationen & ta din träning till en ny nivå!

 Jag heter Christina och är utbildad till Int.Lic Personlig tränare, jag hjälper dig igång med din träning oavsett vilka mål och vilken träningserfarenhet du har.

 

 

Varför Personlig Träning?  

 

1 Hjälp att nå uppsatta mål

2  Individuellt anpassat träningsprogram

3  Teknikträning

4  Hålla sig motiverad

5  Personlig coach

6 Förebygga skador

7  Bli inspirerad

Roligare Träning!

 

 

Att träna med en personlig tränare innebär att du alltid har någon som utmanar, pushar och motiverar dig vid varje träningspass.
Personlig träning passar vem som helst – gammal som ung, elitidrottare som motionär – för alla som vill säkra vägen mot målet, vad det än må vara!

 

Hur går jag tillväga praktiskt?

Anmäl ditt intresse till receptionen eller ta kontakt med vår PT Christina för en kostnadsfri konsultation. Hur ofta du vill träna med en personlig tränare är helt upp till dig men möjligheterna att nå dina mål ökar ju oftare du träffar henne.

 

 

Pt timme 

Här tränar med en personlig tränare ca 50 minuter - tillräckligt med tid för att hinna med hela kroppen, från uppvärmning till nedvarvning. 

Rekommendation, om du inte har provat PT pass tidigare eller om du är ny i träningsmiljö på träningscenter, är att börja med våra 50-minuters sessioner. Du kommer få all coachning du behöver för att du ska träna på rätt sätt mot dina mål och behov.

 

 

 

 

 Vill du veta mer eller boka en kostnadsfri konsultation? 

Maila Christina på: stinaw_83@hotmail.com

eller kom till receptionen.