för barn mellan 4-8år 

BORN TO MOVE™.  Ett unikt barnträningskoncept. Barnen lär sig att dansa och röra på sig genom musik med texter som guidar barnen i rörelserna.

Som ensam anläggning i Östra Göinge kommun med  Born To Move är vi stolta att kunna erbjuda ditt barn en riktigt bra start på det aktiva livet.

 

BORN TO MOVE™  
- Självförtroende och glädje genom rörelser

Barn behöver en aktiv vardag, gärna ute i skogen, på lekplatsen, med idrottslaget eller genom att promenera och cykla dit de ska ta sig. Samtidigt vet vi idag att många barn sitter för mycket stilla och ges inte möjligheten att vara fysiskt aktiva. Våra barnträningskurser innehåller inga tävlingsmoment och både flickor och pojkar är välkomna att delta. Den huvudsakliga målsättningen med vår barnträning är att barnen har roligt och får uppleva en positiv känsla av rörelse och aktivitet, vilket vi tror i sin tur leder till fortsatt glädje och lust att röra på sig.

Och precis det vill vi att barn som deltar på LES MILLS BORN TO MOVE™ serien ska uppleva. Att rörelse innebär något positivt och kul. Dessutom vet vi att barn som rör på sig tränar sin motorik, kroppskontroll, får bättre självförtroende och en positiv självbild. Genom att låta barn uppleva glädjen att röra på sig redan när de är små, ger du dem möjlighet att främja och befästa positiva fysiska vanor.

 

4-5 årsgruppen här dansar och sjunger barnen tillsammans med sin fröken. Musiken bjuder in till en fantasifull upptäcktsfärd där barnen utvecklar sin kroppskontroll, balans och koncentrationsförmåga. Föräldrar är inte med i salen under lektionen, de är då utanför salen och finns tillhands om barnet behöver gå på toaletten, tanka kärlek etc.  Bekväma kläder. Mjuka skor eller barfota.
Lektionerna är 45 min.


6-8 årsgruppen Enkla danskoreografier i olika stilar varierat med fartfyllda lekar. Koreografierna tränar barnens kroppsuppfattning, balans och samarbete. Ta gärna med en vattenflaska. Bekväma kläder. Mjuka skor, gympaskor eller barfota. Lektionerna är 50 min.

 

 

 Höstterminen 2019! Start V.37

 Måste anmäla er innan start!, begränsade antal platser i varje grupp! (Minst 5 i varje grupp) 

 

Born to Move 4-8 år

Anmälan

Varmt välkomna med er anmälan!

 

Viktiga datum:

Terminstart vecka 37

Vi träffas 11 gånger , - 12e tillfället har vi en stor Show där vi visar upp en del av det vi lärt oss för familj, släkt & vänner.

 

Pris: 945:-  

Betala in avgiften innan för att säkra din plats! 

 

 

Anmälan via mail till Christina som är huvudansvarig: 

 stinaw_83@hotmail.com

Skicka barnets namn, ålder, målsmans namn, epost & telnr.

 

 

BORN TO MOVE

utvecklat av Les Mills, handlar om att att upptäcka glädjen i att röra sig till musik. Alla klasser är anpassade med musik och rörelser efter barnens ålder. Frågor: stinaw_83@hotmail.com

 

 

 Lördagar, Start v.37

 4-5 år  Kl 09,00  (ca 45min)  

 6-8 år  Kl 10,00 (ca 50min)

 

________________________________________

 

 

På lektionerna:

Kläder och skor:

På fötterna är det bra att ha gympaskor eller danssandal/mockasin.

Du får välja träningskläder själv. Exempel på detta kan vara träningstights och top eller shorts och t-shirt. Det viktiga är att du kan röra dig ordentligt i dina kläder.

 

Till de vuxna i familjen:

Vi ser fram emot att inspirera era barn även denna termin.

Vi får bäst kvalitet på lektionen om inga föräldrar närvarar inne i salen. Självklart får ni se era barn dansa på showen när terminen är slut.

Det är också viktigt av säkerhetsskäl att ni ansvarar för att inga barn finns i gym-området före och efter lektionen. Att mamma, pappa eller annan ansvarig finns utanför och tar emot när lektionen är slut är också viktigt.

 

Betalning

Betalning sker via bankgiro eller kortbetalning i receptionen på Tränningsbruket  (Born to Move och Dance It)

Observera att kursavgiften skall vara betald senast samma dag som terminstart annars tillkommer förseningsavgift. 

 

Avbokning - VIKTIGT!

Avbokning av kursplats skall ske senast en vecka innan kursstart. Vid ej avbokad plats debiteras hela kursavgiften då platsen reserverats och ej kan bokas av annan deltagare. 

 

Öppet köp

För att du som kund skall känna dig trygg i ditt val av kurs och kvalité, ger vi dig öppet köp i 6 dagar efter första danstillfället. Ni får hela kursavgiften förutom 150 kr tillbaka om ni skulle ångra er. Vid eventuellt nyttjande av öppet köp skall detta ske på Träningsbruket och kvitto på betald kursavgift skall medtagas. Platserna är begränsade.