9-12 år grupp Born To Move!


I 9-12 års gruppen utvecklar vi basövningarna som introducerades i 6-8 årsgruppen. Rörelserna kommer från dans, kampsport, kroppsviktsövningar och yoga. Barnen utvecklar sin skicklighet genom lekar. Under passet lägger vi stor vikt vid hur det känns, istället för hur det ser ut. På så sätt bygger vi upp barnens självförtroende och skapar en drivkraft att vilja lära sig mer. Varje klass avslutas med en avslappning.

 

 

 

 

 

OBS! Barnträningen sätts på paus under HÖSTEN 2021.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

___________________________________________________________________________

 

 

På lektionerna:

Kläder och skor: 

På fötterna är det bra att ha gympaskor eller danssandal/mockasin.

Du får välja träningskläder själv. Exempel på detta kan vara träningstights och top eller shorts och t-shirt. Det viktiga är att du kan röra dig ordentligt i dina kläder.

 

 

Till de vuxna i familjen:

Vi ser fram emot att inspirera era barn även denna termin.

Vi får bäst kvalitet på lektionen om inga föräldrar närvarar inne i salen. Självklart får ni se era barn dansa på showen när terminen är slut ( obs! ingen show vår-21 pga pandemin) .

Det är också viktigt av säkerhetsskäl att ni ansvarar för att inga barn finns i gym-området före och efter lektionen. Till de mindre barnen: Att mamma, pappa eller annan ansvarig finns utanför och tar emot när lektionen är slut är också viktigt.

 

 

Betalning

Betalning sker via bankgiro eller  kortbetalning/swish i Receptionen på Träningsbruket (Born to Move och Dance It)

Observera att kursavgiften skall vara betald senast samma dag som terminstart och förfallodag på faktura. 

Avbokning - VIKTIGT!

Avbokning av kursplats skall ske senast en vecka innan kursstart. Vid ej avbokad plats debiteras hela kursavgiften då platsen reserverats och ej kan bokas av annan deltagare. 

 

Öppet köp 

För att du som kund skall känna dig trygg i ditt val av kurs och kvalité, ger vi dig öppet köp i 6 dagar efter första danstillfället. Ni får hela kursavgiften förutom 200 kr tillbaka om ni skulle ångra er. Vid eventuellt nyttjande av öppet köp skall detta ske på Träningsbruket och kvitto på betald kursavgift skall medtagas. Platserna är begränsade.